tiistai 18. syyskuuta 2012

Vauva-asusteita

Tein taas pikku O:lle hatun kun edellinen pääsi jo jäämään pieneks. Pikkuisen äiti valitsi langat ja ohjeen löysin täältä:
Tykkään tämmöisistä helpoista ohjeista. Ei tarvii paljoo vaivata päätään. Pakko myöntää että olen aika kärsimätön vaikeampien ohjeiden kanssa. Mallina kuvassa toimii Pekka-nukke, jolle hattu on hieman iso. Onneksi hattu sopii oikealle omistajalle!


 Tein myös toisen tuttinauhan, jonka saa kiitti erilaiseen tuttii. Ovat kuulemma hyviä käytössä kun langasta kudottu nauha on niin pehmeä! Tuttinauhaan ei oikeastaan mitää ohjetta ole. Neuloin aina oikeeta muistaakseni 5:llä vai olikohan se 6:lla silmukalla, no sen verran mitä näyttää hyvältä. Toiseen päähän ompelin klipsun milllä saa nauhan kiinni vaatteeseen ja koristeeksi tälläkerta poika napin. Toiseen päähän virkksin lenkin, josta sen saa kiinni tuttiin. Tarvikkeet tuttinauhaan on siis löytyneet sieltä samasta mistä edellisen jutun tuttinauhan tarvikkeet eli Punahilkan Nappikaupasta.

- Emppa

3 kommenttia:

  1. Tää pipo on tosi hyvän mallinen: pysyy hyvin päässä ja suojaa kivasti korvia! Esim. kantorepussa kätevä kun ei tartte sitoa kaulan alle nyörejä rusetiksi, ne kun on aina tiellä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vähän aattelinki et se ois hyvä vaikka ei vauvasta kokemusta ookaan! Mutta kiva silti kuulla, että sopii :)

      Poista
  2. Tosi kivan näkönen hattu. Ja pekkakin päässyt kuvaan!:)

    Tuttinauha on aika hauska idea. Onhan toi paljon koleempikin kun kaupasta ostettu!

    VastaaPoista